Vigila amb aquesta estafa d'Instagram: et poden robar el compte!

per Redacció, el 26 de setembre de 2019 a les 10:19
Si has rebut un correu d'Instagram sobre copyright i drets d'autor no l'obris, és una estafa. Segons explica la firma de ciberseguretat Sophos, els delinqüents envien un email als usuaris en què se'ls culpa d'haver-se saltat la llei de drets d'autor en una de les seves publicacions. En el correu, a més, se'ls informa que han d'omplir un formulari si no volen que Instagram tanqui el seu compte en menys de 24 hores.

En el formulari, es demana als usuaris que introdueixin el seu nom, compte d'Instagram i contrasenya. D'aquesta manera els delinqüents aconsegueixen les seves dades i els roben el compte.


Com podeu veure en les imatges de més avall, el correu imita el disseny i la tipografia d'Instagram, és per això que moltes persones es pensen que és real i completen el formulari. El cert, però, és que es tracta d'una estafa. 

Així doncs, si rebeu el correu, elimineu-lo directament i no el reenvieu a ningú.

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Instagram, estafa
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: