T'agradaria anar de viatge a un dels llocs més extrems del món amb tot pagat?

per Redacció, el 4 d'octubre de 2019 a les 09:00
T'imagines marxar durant un mes a l'Antàrtida en una expedició científica per explorar i entendre l'impacte que deixa l'humà en el medi ambient? Aquest és el propòsit d'Un Temps sabàtic, una iniciativa de la companyia Airbnb que pretén enviar-hi cinc persones amb ganes de descansar i posar un granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.

L'expedició tindrà una duració de 28 dies entre els mesos de novembre i desembre del 2019 i constarà d'una primera parada a Punta Arenas (Xile) per a assistir a una formació intensiva de cursos sobre glaciologia i pràctiques de laboratori. Un cop fet el curs, volaran a l'Antàrtida per a determinar com els residus i la contaminació s'han estès per tot el planeta i en aquest cas, pel Pol Sud. Per acabar, tornaran a Xile per estudiar el material recollit a l'Antàrtida i col·laborar amb Ocean Conservancy per promoure la protecció dels oceans i fer-ne recomanacions.


La inscripció està oberta fins al 8 d'octubre. La selecció final dels cinc voluntaris s'anunciarà el 30 d'octubre d'entre les persones que reuneixin els requisits de la candidatura: ser major de 18 anys, tenir disponibilitat per viatjar entre el novembre i el desembre del 2019 i tenir un nivell d'anglès suficient per a mantenir una conversació. El programa "Temps sabàtic" està obert als ciutadans d'una trentena de països, entre els quals s'hi troba Espanya.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: