Un dels actors del moment té nova parella i no t'ho esperaves

per Adolescents.cat, el 30 de setembre de 2019 a les 09:41
Noah Centineo és un dels actors del moment, sobretot des de la pel·lícula adolescent “A todos los chicos de los que me enamoré”. És per això que la premsa està molt al cas de la seva vida. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last

Una publicación compartida de Noah (@ncentineo) el


Doncs bé, el diari Us Weekly, va explicar que Noah Centineo té nova parella des de fa forces mesos! I saps qui és? La instagramer i model Alexis Ren! Sembla ser que el passat mes de maig ja van ser vistos junts quan en Noah la va anar a recollir a l’aeroport. I, ja en aquell moment, no amagaven els seus sentiments: petons, mans agafades, abraçades... “Estava molt clar que estaven junts”, deia el diari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

note to self: Relax dude. When you try to control everything, you enjoy nothing

Una publicación compartida de Alexis Ren (@alexisren) el


També els van veure junts aquesta setmana passada en un restaurant de Los Angeles, és per això que la notícia s’ha confirmat i difós ara.

I tu, ho sospitaves? T’agrada aquesta nova parella de famosos?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: