Ens hem colat al càsting del Carnet Jove [VÍDEO]

per Redacció, el 3 d'octubre de 2019 a les 11:36
Nervis, dubtes, però sobretot molts riures. Aquest és l'ambient que ens vam trobar al Càsting del Carnet Jove, que es va fer la setmana passada a la Seu de l'Agència Catalana de Joventut.

Dels gairebé 4.000 joves que s'hi van presentar, només 30 seran seleccionats per protagonitzar la campanya de publicitat del Carnet Jove 2020.


Tenint en compte això, no és d'estranyar que molts dels participants estiguessin nerviosos. "No sé ben bé que ens faran fer, però crec que haurem de ballar", ens explicava una noia just abans d'entrar el càsting.

I sí, ho va encertar. A més de la presentació i les fotos, els participants havien de fer un ball improvisat amb els seus companys. La veritat és que vam flipar amb el talent i la creativitat d'alguns d'ells... Els responsables del càsting no ho tindran gens fàcil a l'hora de triar!

Hi haurà una persona, però, que no escolliran ells, sinó que es triarà a través d'un sorteig a Instagram. Per participar, els joves apuntats al càsting només s'han de fer una fotografia original i penjar-la al seu perfil etiquetant @carnetjove_cat i fent servir el hashtag #SocCarnetJove. 

Molta sort a tots i a totes els que hagueu participat!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: