Dos nois catalans asseguren que Ed Sheeran els ha copiat aquesta cançó!

per Redacció, el 3 d'octubre de 2019 a les 10:40
El grup de música català, Blue Rinkhals, format per dos bessons, assegura que Ed Sheeran els va plagiar l'inici d'una cançó. Els músics creuen que el cantant britànic es va inspirar en la introducció del seu primer senzill, Sit On the Moon, per crear Beautiful People.

"Estàvem un dia al cotxe amb el meu germà i ens creiem que estàvem posant la nostra cançó a la ràdio. De sobre, però, ens vam adonar que no era el nostre tema, sinó la nova cançó d'Ed Sheeran" ha explicat l'Arnau, membre del grup Blue Rinkhals, a Adolescents iCat -ho podeu veure en el vídeo a partir del minut 24-. 



El noi assegura que Sit On the Moon va sortir dos mesos abans que Beautiful People i que tant ells com persones properes al seu entorn hi veuen moltes similituds. A sota us deixem els dos temes: creieu que s'assemblen?


Cançó de Blue Rinkhals




Cançó d'Ed Sheeran
Arxivat a:
ACTUALITAT, Ed Sheeran
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: