Marc Márquez, campió del món de MotoGP per vuitena vegada

El de Cervera ha deixat les matemàtiques de banda i ho ha donat tot sobre l'asfalt de Tailàndia

Marc Márquez, campió del món de MotoGP | Repsol
per Redacció, el 6 d'octubre de 2019 a les 11:16
Ja és oficial. Ha tocat patir, però Marc Márquez torna a ser el millor del món de MotoGP. El pilot de Cervera ha deixat les matemàtiques de banda i, després d'una cap de setmana complicat, ho ha donat tot sobre l'asfalt de Buriram, a Tailàndia, per imposar-se en la cursa i proclamar-se campió de la màxima categoria del motociclisme mundial per sisena vegada -quarta consecutiva- a la seva carrera.

El cerverí només necessitava dos punts més que el seu immediat perseguidor, Andrea Dovizioso, per tornar a coronar-se. Márquez, incansable guanyador, ha aprofitat el seu primer match-ball i ha sentenciat el campionat a falta de cinc grans premis pel final. Una temporada majestuosa del pilot català que ha acabat de la única manera que podia acabar: al calaix més alt del podi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: