Aquesta és la nova funció d'Instagram que t'encantarà

per Adolescents.cat, el 7 d'octubre de 2019 a les 09:14
Sembla ser que les xarxes socials cada cop aposten més per funcionalitats que ens protegeixin de l’odi, transtorns i mals hàbits. És per això que Instagram no para d’investigar noves opcions per fer que la xarxa sigui més segura.

En aquest cas, la nova funció d’Insta està creada per evitar l’abús a la xarxa. Aquesta nova opció és la de restringir usuaris. És semblant a bloquejar algú, però amb un avantatge principal: la persona que restringeixis no serà conscient que ho has fet. Podrà seguir comentant però les persones que accedeixin al teu perfil o tu mateix/a no podreu veure-ho (només ho veurà la persona que ha deixat el comentari). A més, els usuaris restringits no sabran si estàs connectat/da o si has llegit els missatges directes.


image

Segons ha explicat Instagram en un comunicat: “l’opció Registringir està dissenyada per permetre’t protegir silenciosament el teu compte sense perdre de vista un abusador". 


Per fer-ho només has de fer clic al comentari de la persona en el cas d’Android o moure el dit cap a l’esquerra en el cas d’Apple. També ho pots fer entrant directament al seu perfil o des de la teva pestanya de Privacitat.

Instagram està decidit a vèncer l’odi! També va crear aquests stickers:image

Què en penses? Creus que és una opció útil?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: