sèries

La segona part de «Merlí» ja té data d'estrena!

Carlos Cuevas i David Solans protagonitzen aquest spin-off de la sèrie original de TV3 que va aterrar a Netflix i ara s'estrena a Movistar

per NacióDigital, el 7 d'octubre de 2019 a les 15:34
La segona part de la sèrie Merlí ja té data d'estrena confirmada: el 5 de desembre de 2019. La famosa producció de TV3 va ser un èxit absolut de públic i d'audiència, aterrant a Netflix i esdevenint un altre èxit mundial a més de 150 països. La nova part és un spin-off, deixant enrere l'original i centrant-se en els personatges del Pol (Carlos Cuevas) i el Bruno (David Solans). Es dirà Merlí: Sapere Aude.
 

Un dels moments de la sèrie original Foto: TV3


Héctor Lozano segueix dirigint i creant el guió de la sèrie, que aquest cop s'estrenarà per a Movistar. Diversos actors i actrius estan confirmats per als nous capitols, com Boris Ruiz, que encarna el pare del Pol i Ana Maria Barbant, l'àvia del Bruno. Merlí: Sapere Aude estarà centrada en l'etapa universitària del Pol a la Facultat de Filosofia de la UB catalana. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: