Patrocinat

Què faries davant d’una situació així si estàs conduint? 6 coses que has de saber

per Adolescents.cat, el 10 d'octubre de 2019 a les 09:22
Treure’ns el carnet de conduir és una de les coses que ens fa més il·lusió quan fem els 18 anys. Si tens ganes de treure’t el carnet hi ha algunes coses molt importants que has de saber, ja que conduir no és cap joc i s’ha d’estar preparat/da per reaccionar davant les situacions més extremes i inesperades.



I és que, què faries, per exemple, si estàs conduint i el cotxe de davant frena de cop o un vianant creua el carrer de sobte?

A l’Autoescola del RACC no només podràs aprovar sense esforç i divertint-te, sinó que podràs fer un curs de Conducció Segura totalment gratis per aprendre a reaccionar davant de totes aquestes situacions:

 



Si estàs interessat/da, demana més informació sense cap compromís omplint el formulari que apareix a continuació




 
Arxivat a:
CONSELLS
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: