Quant cobren els ex concursants d'OT per la gira? S'obre la polèmica

per Adolescents.cat, el 9 d'octubre de 2019 a les 10:59
Operación Triunfo 2020 ja és una realitat i està en marxa! Això implica il·lusió i ganes però també algun nou “salseo”. Aquesta setmana Tinet Rubira, responsable de Gestmusic –productora propietària dels drets del programa musical i gira posterior- ha fet públics els ‘cachés’ dels concursants un cop acabat el programa. És el preu que cobra cada artista pel concert de la gira en brut (s’haurien de descomptar els impostos).



Rubira ho va publicar a través de Twitter, assegurant que “ja he comprovat el que cobren els concursants a la gira d’Operación Triunfo”. Ho va publicar perquè fa dues setmanes algunes concursants de la primera edició d’OT, com Rosa López o Gisela, van dir que a ells no els donaven res, només van rebre “un entrepà i un refresc” després del primer concert.

Així doncs, això és el que cobren els ex concursants d’OT segons Tinet Rubira: “Van dels 1.000€ als que surten les primeres setmanes fins els 5.000€ que cobra el guanyador/a. Els trams són 1.000, 2.000, 2.500, 3.000 i 5.000 bruts per concert segons la setmana d’expulsió.”
 
Així doncs, tenint en compte aquestes xifres, en l’última edició l’Alfonso s’hagués endut 12.000€ per la gira i en Famous 60.000€.

Ara bé, els ex concursants d’OT ho van negar amb varis tuits irònics:
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: