TEST Ets capaç de detectar una relació tòxica?

per Redacció, el 9 de desembre de 2019 a les 08:40
Detectar una relació tòxica no sempre és senzill. I és que el masclisme i els estereotips presents en la nostra societat, fan que puguem veure com a normals comportaments que no són saludables per a les nostres relacions.

Alguna vegada la vostra parella us ha volgut controlar el mòbil? Algun company se us ha insinuat sexualment i us ha fet sentir incòmodes? Doncs tot això són formes de violència contra les dones que no hem de tolerar.

Segons l'Organització de les Nacions Unides la violència contra les dones és tot aquell acte de violència que tingui o pugui tenir com a resultat el patiment físic, sexual o psicològic per a les dones, així com les amenaces, la coacció o la privació de llibertat, tant si es produeixen en la vida pública com privada.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: