Així sona el nou himne del Tsunami Democràtic, «La força de la gent»

per Adolescents.cat, el 11 d'octubre de 2019 a les 10:51


El Tsunami Democràtic ha difós aquest divendres la seva cançó per encarar la sentència de l'1-O, que ha de sortir en els pròxims dies. Músics d'arreu del país com Pemi Fortuny, els Catarres, Gemma Humet o Cesk Freixas interpreten aquesta cançó que porta per títol La força de la gent i reivindica el paper de la ciutadania en el procés català, especialment en l'roganitzacio del referèndum de l'1-O, però també en d'altres mobilitzacions relacionades amb la lluita feminista o els refugiats.


La cançó ha estat produïda per Pemi Rovirosa i Arturo Torres, i s'ha enregistrat a Sputnik Recording Studio, al Vendrell. De caràcter festiu i alegre, la cançó es va fer pública a YouTube a última hora de dijous i no para de sumar visualitzacions. Defensa, valgui la redundància, la força de la gent en els moments més difícils que ha viscut l'independentisme en aquests últims anys i deixa un fet clar per quan el Suprem es pronunciï: "La resposta som nosaltres". Aquí podeu consultar totes les mobilitzacions previstes per als pròxims dies.

Ahir també us ensenyàvem la cançó "Un somni immens" que van fer els mateixos i altres artistes per donar resposta a la sentència que s'està a punt de conèixer i que va publicar la revista Enderrock aquest dimarts passat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: