​Doncs sí, Liam Hemsworth ja té nova parella després de deixar-ho amb Miley Cyrus [QUI ÉS?]

per Redacció, el 13 d'octubre de 2019 a les 11:08
Ja ho diuen que l'època on se separen més parelles és a finals d'estiu. I el cas de Miley Cyrus i Liam Hemsworth ha alimentat una mica més aquesta teoria. Després de vuit mesos casats, la parella va divorciar-se a finals d'agost.

La cosa és que ara tenim els fans d'ell ben encuriosits després d'unes fotos publicades pel portal americà TMZ. Liam Hemsworth apareix passejant per Nova York agafat de la mà d'una noia. La gran incògnita és que ningú sap qui és. No és coneguda. No és cap famosa i ja li diuen la «noia misteriosa».

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: