5 coses que l'actor de «Joker» ha hagut de fer durant el rodatge i poca gent sap

per Redacció, el 13 d'octubre de 2019 a les 18:37
És una de les pel·lícules de l'any i l'actuació de Joaquin Phoenix és fàcil que sigui premiada amb un Oscar. El paper de Joker no era fàcil d'interpretar i per això l'actor s'ha preparat a consciència havent d'aguantar important sacrificis físics i psicològics.

1. Una dieta molt estricta

 

Es va haver d'aprimar més de 23 quilos per exigències de guió. Això el va obligar a seguir una dieta de menys de 500 calories al dia. Una persona adulta en necessita 1.800.



2. Molt mal humor
 

No li va ser fàcil aguantar l'estrès provocat pels intensos dies de rodatge i, sobretot, per la falta de calories i l'estricta dieta que seguia. Precisament per això, ell mateix explica que li va clavar una bronca descomunal a un assistent només per haver parlat baix durant una escena.


3. Va escriure ell el diari
 

Durant la pel·lícula, apareix un diari que escriu el protagonista de Joker. Normalment aquestes notes, dibuixos i anotacions les fan l'equip d'art. En aquest cas però, va voler fer-ho ell perquè es va posar tant en el paper de persona amb problemes psíquics, que sentia que ho havia d'escriure ell.


No és spolier que el Joker no pot parar de riure


El personatge interpretat per Joaquin Phoenix té una malaltia neurològica que no li permet aguantar-se el riure i pateix atacs de riure descontrolats en situacions i llocs on res fa gràcia. Per entendre bé com vivien aquesta afectació les persones amb aquesta síndrome, va mirar desenes de vídeos a Youtube per fer més acurada la seva actuació.


Afectes secundaris de la medicació
 

Va estudiar-se a fons els efectes secundaris que provocaven la medicació que pren el seu personatge, l'Arthur. Volia fer una interpretació el més realista possible.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: