Logotip de Adolescents.cat

Un noi perd l'ull a les manifestacions contra la sentència per l'impacte d'una pilota de goma

per NacióDigital, el 15 d'octubre de 2019 a les 15:44
Un noi va quedar greument ferit ahir a l'ull després de rebre l'impacte d'una pilota de goma per part d'un agent de la policia espanyola durant els aldarulls a l'aeroport del Prat. El jove va patir un esclat del globus ocular i diverses ferides a la cara, segons confirma l'Hospital de Bellvitge. L'home ha estat operat d'urgència aquest matí, però els especialistes no han pogut fer res per salvar-li l'ull.

Tot i que s'havia indicat que els policies només disparaven projectils de foam, almenys sis persones han acreditat ferides de pilotes de goma. Aquest dimarts, la policia espanyola ha acabat reconeixent que efectivament va utilitzar pilotes de goma durant la protesta a l'aeroport del Prat.


El Sistema d'Emergències Mèdiques va atendre 131 persones durant les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O. Del total, 115 atencions es van fer a la T1 de l'aeroport del Prat, amb 91 altes en el mateix lloc i 24 traslladats a centres sanitaris.
 

La policia espanyola va disparar pilotes de goma a l'aeroport del Prat Foto: José Manuel Gutiérrez


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: