Què són les twinfluencers i per què ho estan petant a Instagram

per Adolescents.cat, el 20 d'octubre de 2019 a les 06:00
Normalment quan pensem en fotos d’estil d’influencers ens ve al cap una sola persona amb un fons guai i una postura molona. Però ara hi ha una nova tendència que ho està petant i que recorda molt a l’Ashley i la Mary-Kate Olsen, les dues actrius bessones que han treballat juntes des dels 9 mesos. I és que, segurament, si no fossin dues no haguessin tingut tant èxit.



Doncs bé, les twinfluencers són germanes bessones que comparteixen el seu estil a Instagram i que no paren de guanyar seguidors. La gràcia de tot plegat és que es vesteixen igual ja sigui amb peces idèntiques, mateix color o look semblant en dues variants diferents.

Últimament aquestes influencers no paren de guanyar seguidors a les xarxes socials. Així que ja ho saps, si tens una germana, germà, o millor amic o amiga i us ve de gust provar-ho, us podeu animar a fer-vos fotos junts/es!

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: