Brutal agressió ultra a un jove al centre de Barcelona

per Andreu Merino, el 18 d'octubre de 2019 a les 09:01
La quarta nit de protestes per la sentència de l'1-O a Barcelona transcorria sense incidents. La multitudinària manifestació dels CDR a Jardinets de Gràcia havia estat festiva i pacífica de principi a fi i les marxes antifeixistes i ultres que confluïen a la plaça d'Artós de Sarrià no havien arribat a coincidir. Els ultres han exhibit simbologia feixista i han cantat el "Cara al Sol", a més de repetir crits de "VivaFranco" i "Sieg Heil". El caos ha arribat quan els Mossos d'Esquadra no han frenat un grup nombrós de feixistes que ha avançat des de Sarrià fins a l'Eixample.


Després de dues hores a la plaça, la concentració antifeixista ha marxat i la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra els ha seguit.  Allà s'han agrupat diversos grups que han anat avançant cap al centre de la ciutat, proclamant que volien anar de "cacera", on encara quedaven milers de manifestants de la concentració dels CDR. En un principi sense control policial i més tard amb furgonetes antiavalots dels Mossos seguint-los. Alguns dels feixistes s'han dirigit a les furgonetes per traslladar un missatge als Mossos: "Estem aquí per ajudar-vos". Entre ells, s'anaven repetint la consigna de no buscar el conflicte amb els agents.

Cap unitat, però, els barrava el pas. Això ha permès que avancessin fins a l'Eixample, amenaçant qui es creuava al seu pas i agredint un jove a la cruïlla de Balmes i Rosselló. En total han caminat tres quilòmetres i mig sense cap impediment.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: