Ja són 28 els detinguts per les protestes arreu de Catalunya que ingressen a presó

Barcelona, en flames en una nova jornada de protestes | Martí Urgell
per NacióDigital, el 21 d'octubre de 2019 a les 09:30
Ja són 28, els detinguts que han passat a presó pels aldarulls durant les protestes contra la sentència d'aquesta setmana arreu de Catalunya, després que aquest diumenge els jutjats de Lleida i Girona hagin decretat noves presons provisionals per a quatre i dos persones, respectivament, i que Barcelona n'hagi comunicat quatre mes. 

En total, 16 dels empresonats van ser arrestats a Barcelona, cinc a Girona, cinc a Lleida i dos a Tarragona. A Lleida, el jutjat també ha decretat l'ingrés a un CIE per a dos persones i l'obertura d'un expedient d'estrangeria, mentre que també s'ha ingressat un menor a un centre. Els procediments estan oberts, majoritàriament, per delictes de desordres públics, atemptat agents de l'autoritat, danys i lesions, entre d'altres.


En total, hi ha també prop d'una seixantena de persones en llibertat amb mesures cautelars. Algunes d'elles amb la prohibició de participar i aproximar-se a manifestacions, concentracions o actes de protesta. També amb ordres d'allunyament de subdelegacions del govern. Són dades d'aquest diumenge al migdia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: