Una de les parelles espanyoles del moment ho podria haver deixat

per Redacció, el 22 d'octubre de 2019 a les 10:53
Jaime Lorente i María Pedraza són una de les parelles més populars de l'àmbit del cinema i la televisió. L'actor i l'actriu es van fer amics durant el rodatge de La Casa de Papel i es van acabar enamorant en la gravació de la primera temporada d'Élite.

Pel que sembla, però, la seva relació es podria haver acabat. Els rumors van començar el cap de setmana, després que els artistes es deixessin de seguir mútuament a Instagram. Un detall que no va passar desapercebut i que va omplir les xarxes socials de missatges com aquests:


 

Finalment, i per tal de posar fi als centenars de comentaris que s'estaven escrivint, Jaime Lorente i María Pedraza van tornar a connectar a través de les plataformes socials. Malgrat tot, el gest no va convèncer els seus fans, que es van fixar que la parella feia un mes que no compartia cap imatge plegats.


A hores d'ara, però, cap dels dos ha confirmat ni desmentit aquesta informació. Així doncs, caldrà esperar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ti

Una publicación compartida de Maria Pedraza (@mariapedraza_) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😗

Una publicación compartida de Maria Pedraza (@mariapedraza_) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: