Tothom està criticant aquesta famosa pel comentari que ha fet sobre els homes, què en penses?

per Adolescents.cat, el 22 d'octubre de 2019 a les 11:16
La Miley Cyrus és una de les famoses que més titulars genera perquè és molt excéntrica i no es talla ni un pèl. Després del seu divorci amb Liam Hemsworth va tenir una relació curta amb Kaitlynn Carter. I ara, la cantant sembla que torna a estar molt enamorada, aquest cop de Cody Simpson.



La nova parella no para de demostrar-se amor a través de les xarxes socials i asseguren que mai han sentit res així d’intens abans. Ara, la Miley torna a ser notícia per un comentari que va fer en un doble directe d’Instagram en el que parlava amb en Cody.

“Hi va haver un punt en el que no deixava que ningú entrés a la meva vida. Un moment en el que abanderava un moviment feminista bastant fort i no em permetia conèixer a ningú, però ara sí. Hi ha bons nois pel món, noies, no us rendiu. No us heu de fer lesbianes, hi ha bones persones amb polla fora, només les heu de trobar”.
 
El comentari, basat en prejudicis, no ha agradat gens al col·lectiu de lesbianes, i amb raó. Perquè no, una persona no “es fa” lesbiana, sinó que ho és. I encara menys algú canvia d’orientació sexual a elecció després d’una desil·lusió amorosa amb un home. Hi ha un tuit viral que resumeix molt bé l’error de la Miley:

“Miley, això no funciona així. Les dones no es fan homosexuals només perquè hagin tingut una ‘mala experiència amb les polles’. No utilitzis la comunitat gai com un espai intermig només perquè tu no hagis pogut trobar nòvio. La gent no acaba sent gai només perquè es van rendir davant el fet d’enamorar-se d’un noi. Això és insultant”.
 
Per si no fos poc, la Miley va fer un altre comentari que sembla una indirecta pel seu ex Liam: “Sempre havia pensat que m’hauria de fer lesbiana perquè creia que tots els nois eren dolents, però no és cert. Hi ha bona gent a fora que resulta que tenen polla. Jo només n’he conegut a un així, i resulta que està en aquest directe”.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: