Qui és realment el noi del Fairy? Hem parlat amb ell!

per Redacció, el 22 d'octubre de 2019 a les 11:58
Un dels vídeos més virals d'aquests últims dies ha estat el protagonitzat pel "noi del Fairy". A les imatges, gravades dijous passat, es pot veure com un jove treu una ampolla d'aquesta marca de sabó durant una connexió en directe d'Antena 3 i li acaba fent un petó.

Doncs bé, l'equip d'Adolescents iCat ha aconseguit localitzar aquest noi i entrevistar-lo! Es diu Albert, és d'un municipi que queda prop de Barcelona i des de dijous passat que ha aparegut en gairebé tots els grups de WhatsApp. "Vaig comprar el pot de Fairy per anar a les manifestacions, però no tenia pensat que em trobaria amb una televisió", ens explica. De fet, assegura que va ser un amic seu qui li va donar la idea de mostrar l'ampolla durant una connexió en directe i així ho va fer. Podeu saber-ne més detalls mirant l'entrevista d'Adolescents iCat – comença a partir del minut 6 -.


A més a més, també hem parlat amb Abraham Orriols, un dels reporters més joves de TV3 que aquests dies ha cobert les manifestacions i protestes en contra de la sentència del procés. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: