Si vols anar al Saló del Manga, això t'interessa!

per Redacció, el 25 d'octubre de 2019 a les 09:00
Ja és aquí el Saló del Manga! La 25ª edició començarà aquest 31 d'octubre i s'allargarà fins al 3 de novembre. Durant aquests dies, tots els que aneu a la Fira de Montjuïc podreu gaudir de desenes de competicions, exposicions, projeccions...-les podeu trobar totes a la seva web-.

A més a més, aquest any el saló estrena noves activitats com els concursos Manga Barcelona Quest i Otaquiz, on els assistents podreu posar a prova els coneixements sobre la cultura otaku.

Ah, i com sempre, hi haurà convidats de luxe. Aquest any, per exemple, passaran pel saló els dibuixants de manga Aushi Ohkubo i Mizuho Kusanagi i també el grup japonès femení de garage rock The 5.6.7.8's, que es va fer mundialment conegut per la seva aparició a la pel·lícula Quentin Tarantino Kill Bill 1.

Si hi voleu anar, no us oblideu que amb el Carnet Jove teniu un descompte de 2 euros! El podeu aconseguir tant comprant les entrades a la web del Saló del Manga, com ensenyant el carnet a les taquilles. Això sí, afanyeu-vos i no us quedeu sense entrada!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: