Convoquen una nova vaga als instituts per protestar contra la sentència del procés

per NacióDigital, el 23 d'octubre de 2019 a les 17:47
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una nova jornada de vaga als instituts contra la sentència del judici de l'1-O i la repressió policial viscuda durant les manifestacions de rebuig a la decisió del Suprem. El SEPC assegura que vol donar "eines" als estudiants per mantenir activa la mobilització.
"Aquesta setmana hem donat la cara per uns polítics que no han entès la ràbia", asseguren en un comunicat. El SEPC també acusa els partits de "criminalitzar els joves" i de donar suport a la "brutal repressió".


El sindicat demana que l'actuació del conseller d'Interior, Miquel Buch, no quedi "impune" i recorden que hi ha 28 detinguts en presó provisional, a més dels quatre joves que han perdut un ull a causa del llançament de bales de goma per part de la policia nacional espanyola. 

"Hem de continuar trencant amb la normalitat dels nostres centres educatius", diu el SEPC al seu manifest i criden a la "mobilització continuada" en aquests centres. "Cap examen ni cap classe valdrà més que la democràcia", conclou el text. 

A banda de la vaga als instituts, aquest dijous diverses organitzacions han convocat una concentració a dos quarts de set de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona amb el lema "No toqueu el nostre jovent". 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: