Les 10 millors disfresses i la baralla de la festa de la Dulceida

per Adolescents.cat, el 28 d'octubre de 2019 a les 09:06
La famosa influencer catalana, Dulceida, ha complert 30 anys i ho ha celebrat a "lo grande", com no podia ser d'una altra manera! Aida Domènech, ha celebrat l'aniversari dos dies a Eivissa i va organitzar una festa de disfresses Disney el dissabte a la nit.



Tot va anar sobre rodes, fins que la baralla entre Oto Vans i Pablo Castellano (home de María Pombo), va eclipsar la festa. No hi ha vídeos, però segons expliquen, Oto Vans anava punxant a la María Pombo fins que en Pablo es va mosquejar i va empènyer a l'Oto. Una raó aparentment bastant tonta per muntar una baralla, però són coses que passen.

Ara bé, anem al que interessa... Aquestes són algunes de les millors disfresses de la festa dels 30 anys de la Dulceida. Quines t'agraden més?

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: