Confirmat: un dels vostres actors preferits té parella i aquesta és la seva primera foto oficial!

per Adolescents.cat, el 28 d'octubre de 2019 a les 09:24
Després de setmanes de rumors, Noah Centineo i Alexis Ren han fet oficial la seva relació. L'actor i la influencer han assistit junts a la gala benèfica que UNICEF ha organitzat al Kimpton La Peer Hotel, a Los Àngeles. La parella ha estat fotografiada a la catifa vermella i ha mantingut diverses converses amb els mitjans.
 


Segons US Weekly, Noah Centineo i Alexis Ren van començar a sortir a finals de primavera, quan van ser vistos junts a l'aeroport. Des de llavors, però, cap dels dos havia volgut entrar en detalls sobre la seva relació, fins ahir, quan finalment la van fer oficial.

Actualment Noah Centineo és un dels actors més populars de Hollywood després d'haver triomfat amb el film A todos los chicos de los que me enamoré. Per la seva banda, Alexis Ren és una de les instagramers més conegudes dels Estats Units: té més de 13 milions de seguidors i és la propietària de la marca de roba esportiva Ren Active.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No parachute

Una publicación compartida de Noah (@ncentineo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi social media how are we doing

Una publicación compartida de Alexis Ren (@alexisren) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: