5 coses HOT que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 2 de novembre de 2019 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:


L'excitació femenina pot durar només uns minuts...o unes quantes hores i comença entre 10 i 30 segons després de l'estimulació eròtica.

Fer-se petons i acariciar-se després de tenir sexe ens proporciona gairebé el mateix plaer que el sexe en si i fa que la relació de parella s'enforteixi.

La masturbació millora el nostre estat d'ànim, ja que allibera una gran quantitat de substàncies neuro químiques que produeixen benestar, com la dopamina o l'oxitocina.

Segons l'enquesta de Control "Los jovenes españoles y el sexo", els i les catalanes tenim relacions sexuals cada 3,9 dies, és a dir, uns 92 cops l'any.

A l'hora de fer un petó, el més important no és la "tècnica", sinó l'excitació i passió que demostrem a l'altra persona. Així ho assegura un estudi realitzat per Psychology Today.

Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: