8 «TikTokers» amb menys de 20 anys i milions de followers, els segueixes?

per Adolescents.cat, el 30 d'octubre de 2019 a les 10:24
Els vídeos són un “must” entre els adolescents. És per això que TikTok s’ha convertit en una de les APPs més populars entre les persones d’entre 15 i 25 anys. Permet editar vídeos molt ràpid i els més creatius i creatives no paren de guanyar-hi followers.



La revista Verne va fer un reportatge amb entrevistes a 8 TikTokers de l'Estat i nosaltres us ho hem resumit.

L’Àngela Marmol, per exemple, té només 17 anys i ja té dos milions de seguidors a TikTok. Durant els matins cursa segon de batxillerat, però dedica les tardes a aquesta plataforma. Els joves que us ensenyem a continuació tenen menys de 20 anys i milions de seguidors a la xarxa social.

Emilio i Iván Martínez (6,9 milions de seguidors) @martineztwins
Els fenomen dels “twinfluencers” també és molt present a TikTok, i aquests dos germans ho peten.


 
Benji Krol (5,4 milions de seguidors) @benjikrol
Va néixer a Brasil i viu a Madrid. Fa vídeos de “lip sync” (sincronitzar els llavis amb les cançons), i tutorials de maquillatge entre altres.



Mónica Morán (4,1 milions de seguidors) @monismurf
Els seus vídeos es van fer molt populars per les transicions que utilitza. Els seus efectes són gairebé com un videoclip. Té dos llibres en els que parla sobre Tik Tok i el món influencer: “Diario de una muser” i “Detrás de todo.Lo que ningún influencer cuenta”.




Lucía Bellido (3,7 milions de seguidors) @its.bellido
Té 16 anys i és de Barcelona. Va començar a TikTok (abans Musically) quan tenia 12 anys. També té un llibre publicat: “Never give up: Secretos de una muser”.




Lola Moreno (3,6 milions de seguidors) @lolaloliitaaa
Té només 17 anys, milions de seguidors, dos llibres (“Nunca dejes de bailar” i “Nunca dejes de soñar), i fins i tot la seva pròpia marca de roba! Al vídeo hi apareix també la seva germana Sofía, que té dos anys menys. La seva mare és la seva mànager.



 
Laura López (2,9 milions de seguidors) @lauralp21
Aquesta noia d’Almería està estudiant Història a la universitat perquè diu que li encantaria ser professora. Té dos llibres publicats: “Follow Your Dreams: Esta es tu canción” i “Follow Your Dreams: Rendirse no es una opción”.



Ángela Mármol (2 milions de seguidors) @amarmolmc
Fa quatre anys que publica contingut a TikTok. Al principi a la seva mare no li feia gaire gràcia, però ara ho té més que acceptat. La jove ha aprofitat la seva popularitat per lluitar contra el bullying. Explica la seva experiència personal al llibre “Sonríe aunque te cueste”. També té una cançó publicada amb el seu nòvio actual i TikToker, @naimdarrechi anomenada “Volver a empezar”.



Jaime Silva (1,3 milions de seguidors) @jaimesilva0

La seva passió sempre ha sigut el cant, i amb Musically va veure que es podia gravar de forma fàcil. S’ho va començar a prendre més seriosament després de quedar segon en un concurs de Musically i ara també fa vídeos d’humor que l’han ajudat a aconseguir seguidors. Quan acabi batxillerat vol anar a viure amb altres tiktokers i plantejar-s’ho com una feina per crear contingut i donar-se a conèixer en la música.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: