Desmenteixen una de les creences més esteses sobre la regla!

per Redacció, el 30 d'octubre de 2019 a les 11:07
Una de les afirmacions més repetides sobre la regla és que el cicle menstrual dura 28 dies. Doncs bé, heu de saber que aquesta creença és falsa! Així ho assegura un estudi publicat aquest 2019 a la revista Digital Medicine.

La investigació ha demostrat que només un 13% de la població femenina, és a dir, menys d'una tercera part, té un cicle de 28 dies. En la majoria de dones dura 29,3 dies i en algunes fins i tot s'allarga fins als 38 dies, una xifra considerada totalment normal.

A més a més l'estudi també desmenteix que l'ovulació es produeixi 14 dies després que s'iniciï la regla. Els resultats mostren que, de mitjana, aquest procés es dona al cap de 16,9 dies.

L'estudi també assenyala el desconeixement que encara hi continua havent sobre el funcionament del cos femení. "Sovint els metges passen per alt les preocupacions de les dones perquè les consideren 'coses de dones", assegura Jonathan Bull, autor de la investigació, a RAC1.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: