Aquestes són les feines més ben pagades a Catalunya

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 10:53
La professió més ben pagada actualment a Catalunya és la de director/a d'una entitat bancària. Segons un estudi fet per la consultora Addeco, les persones que es dediquen a aquest sector cobren uns 300.000 euros bruts l'any, és a dir, més de 20.000 euros al mes!

En segona i tercera posició del rànquing s'hi situen els consultors/es financers i els informàtics/ques que ocupen càrrecs directius, els quals poden arribar a tenir un sou de 250.000 euros l'any.

Al top 5 de les posicions més ben pagades, també hi trobem els advocats i els directius/ves de vendes de màrqueting amb un salari que va dels 150.000 als 200.000 euros anuals.

Per contra, els directius/ ves que cobren menys són els del sector turístic: el seu sou no supera els 80.000 euros, o dit d'una altra manera, els 6.600 euros al mes.

 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, Catalunya, feina
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: