8 trucs senzills per estalviar diners

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 12:30
Avui, 31 d'octubre, és el Dia Mundial de l'Estalvi. És per aquest motiu que hem volgut recuperar l'article que vam fer amb trucs per gastar menys. Aquí els teniu:

 


Versió sense playbuzz


- Guarda sempre una part dels diners que guanyis/ que et donin: posa'ls a una Guardiola o capsa i no utilitzis aquests diners fins que no arribis al teu objectiu.

- Guarda els cèntims petits del canvi en un pot apart, quan el tinguis ple recompta els diners i et podràs fer un regalet.

- Abans de comprar compara preus entre botigues i llegeix les opions dels usuaris: així segur que aconseguiràs un bon producte a un bon preu-

- Utilitza vals de descomptes com els del Carnet Jove, promocions per a estudiants...

- Anota a una llibreta els diners que tens, en què te'ls has gastat i què vols comprar. T'ajudarà a aprendre a controlar els estalvis i a assolir els teus objectius.

- Quan surtis no t'emportis gaires diners, així evitaràs gastar-te'n més del compte.

- Fes feines extres: pots guanyar alguns diners extres fent classes particulars a nens, cuidant-los, fent feines pels veïns que ho necessitin, passejant animals...

- Reutilitza. De vegades comprem coses noves a un preu força elevat, quan hi ha persones que les venen de segona mà molt més barates.
Arxivat a:
CONSELLS, diners, estalviar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: