Adolescents iCat arriba al 33

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 13:16
Adolescents iCat arriba al 33 els caps de setmana! Així doncs, a partir d'ara, els dissabtes i diumenges també podreu veure el programa a través d'aquest canal. Començarà a les 21.30 i inclourà una selecció de mitja hora amb l'entrevista i els temes de més interès de la setmana.

Els dies 2 i 3 de novembre, el programa s'estrenarà al 33 amb dues entrevistes, al "youtuber" badaloní CdeCiencia, divulgador amb més d'un milió de seguidors, i al cantant sevillà Beret, amb cançons que sumen milions de reproduccions a YouTube.


L'equip d'Adolescents iCat, encapçalat per Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé, i que inclou també Pol Gise, Long Li Xue, Marta Montaner, Bru Esteve i Miquel Castany, fa un seguiment diari de l'actualitat aprofundint en aquelles temàtiques que interessen més als joves.

Des que va arrencar, el programa suma més de 3.250.000 visualitzacions a YouTube: 2.400.000 en els deu mesos de la primera temporada i 850.000 en els dos primers mesos de la segona.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: