MOTO2

Àlex Màrquez es proclama campió del món de Moto2

Àlex Màrquez en els qualifcatoris del circuït de Malàisia | Àlex Màrquez
per NacióDigital, el 4 de novembre de 2019 a les 09:06
El cerverí Àlex Màrquez s'ha proclamat aquesta matinada campió del món de Moto2 al circuït de Malàisia. És el segon títol mundial de la seva carrera, i coincideix amb la victòria també del seu germà, Marc, que fa unes setmanes va guanyar el campionat de Moto GP. Màrquez ha quedat segon a la cursa, suficient per guanyar un trofeu que ha celebrat a peu de pista acompanyat del seu germà gran. 
  Amb 23 anys, el petit dels Màrquez ja és bicampió i ha demostrat, de nou, que és molt més que el germà del Marc. El títol d'aquesta matinada se suma al que va guanyar amb Moto3 l'any 2014. Els germans Màrquez tornen a fer història en convertir-se en l'única parella de germans capaç de guanyar els seus mundials la mateixa temporada. 


Àlex preveu quedar-se un any més a Moto2 i defensarà des d'allà el títol mundial abans de fer el salt a la categoria reina de les motos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: