Us proposem un pla ideal per aquests dies de fred

per Redacció, el 4 de novembre de 2019 a les 13:46
Si voleu passar una tarda diferent amb els vostres amics i amigues i no sabeu què fer, us proposem un pla ideal per aquests dies de fred: anar a l'Skating Club de Barcelona. Amb el Carnet Jove teniu un 2x1 en les entrades i dos lloguers de patins al preu d'un! Per tant, us sortirà molt bé de preu.

L'únic que heu de fer és presentar el vostre DNI i el vostre Carnet Jove quan aneu a comprar les entrades. També us podeu descarregar l'app del Carnet Jove a l'AppStore o Google Play. Així sempre portareu el val al vostre mòbil i el podreu fer servir quan vulgueu.
 

Recordeu que si aneu a l'Skating, és obligatori portar guants, la resta del material ja us el donen allà. Per més informació podeu visitar el seu web.

Resultado de imagen de skating gif

 
Arxivat a:
CARNET JOVE, Carnet Jove
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: