T'agraden les sèries, el cinema i la fotografia? Tenim un pla ideal per tu!

per Redacció, el 6 de novembre de 2019 a les 15:00
Us agrada el cinema, les sèries, Youtube...? Doncs tenim bones notícies! Perquè els dies 7 i 8 de desembre torna el RETEENA, el Festival Audiovisual Jove de Barcelona. Un espai creat especialment per a tots aquells adolescents que tingueu ganes de descobrir i experimentar amb l'audiovisual.

On es fa? A la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu, a Barcelona. Us deixem aquí la ubicació:



Quins activitats s'hi poden fer? Doncs moltíssimes: des de cursos d'animació i ràdio, fins a tallers de fotografià passant per xerrades i masterclass de videoclips i cinema! Ah, i si us ve de gust, també podreu participar en la taula rodona que farem amb el Joan i la Juliana. Aquí teniu algunes de les activitats més destacades, en podeu trobar més al web del RETEENA:

 

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Reteena
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: