Indignació amb la nova mesura que acaba d'aprovar el govern espanyol

per Antònia Crespí, el 6 de novembre de 2019 a les 11:35
A partir d'aquest dimarts, el govern espanyol té competències per tancar pàgines web quan existeixin raons que amenacin "l'ordre públic, la seguretat pública o la seguretat nacional". Així ho recull el decret impulsat per l'executiu en funcions de Pedro Sánchez, i que s'ha publicat al BOE aquest dimarts. El document ja s'havia aprovat aquest dijous com a mesura per combatre la “República digital catalana”.

La novetat que introdueix el decret és que ara el govern espanyol podrà intervenir o tallar, al moment, els servidors que allotgin xarxes socials i pàgines web en cas de "desordres públics". Això ja ho podia fer abans, però de manera més lenta, i amb ordre judicial. A

 
També s’introdueixen controls en l’ús de les dades personals per part de l’administració per evitar, per exemple, que es pugui fer servir el cens electoral en la convocatòria d'una consulta com la de l’1-O.

Com us podeu imaginar, la mesura no ha agradat gens a molts usuaris, que estan expressant la seva indignació a través de les xarxes socials.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: