Així sona el tema de Baciamolemani i Ítaca Band que no us podreu treure del cap

per Redacció, el 6 de novembre de 2019 a les 14:07

Nou hit en català.
La reconeguda banda festiva de Sicília Baciamolemani i el grup Ítaca Band s'han unit per crear "La vida mata", una cançó que no us podreu treure el cap!


El tema parla de la ripartenza, que en italià significa 'reiniciar'. Segons el grup, la cançó
assegura que tothom ha de poder controlar el seu destí i tornar a començar cada vegada que la infelicitat o el mal s'apodera de la seva existència.


Aquest missatge positiu s'explica a través de la història d'una ballarina, que per poder sobreviure treballa en un bar de barri humil, i que s'enamora d'un mariner traïdor. La cançó reforça la idea del recomençar des de les coses petites, com el ball, la rumba, la gent del barri i tot allò que deixa emocions al cor.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Itaca Band
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: