Les Cable Obsession treuen nou single: una cançó feminista en contra de les desigualtats

per Redacció, el 7 de novembre de 2019 a les 13:11
La Cable Obsession acaben de treure nou single. Es diu femilluita, forma part del seu disc "Viu la vida" i el presenten així:

"Com a grup amb la majoria d'integrants dones, vam pensar a compondre una cançó que reflecteix la realitat que patim cada dia per la nostra condició de gènere. Ple fet de situar-nos en una posició inferior envers els homes, en el nostre dia a dia hem d'afrontar desigualtats de gènere i discriminacions, com també situacions de violència, assetjaments, discriminacions en tots els àmbits, cosificacions i control del nostre cos, etc.


És per això que amb el nostre altaveu, volem expressar els valors que ens ha transmès el feminisme i la sororitat que hi ha actualment entre les dones, que ens fa lliures, fortes i valentes.

En aquest tema hem incorporat el rap perquè pensàvem que li podia donar més empenta sent un tema reivindicatiu. La proposta de l'Ariadna ,que és qui rapeja, ens va agradar molt, ja que s'adequava molt bé a la temàtica de protesta. El fet de rapejar de manera més melòdica, li dóna molta força a la cançó i es transmet millor el sentiment de frustració i revolucionari, i el nostre objectiu més personal com a grup, posar un granet de sorra per aconseguir una societat feminista, en què les dones tinguin les mateixes oportunitats i drets que els homes".

Arxivat a:
CULTURA, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: