Què vol dir el títol de la nova cançó de la Rosalía?

per Adolescents.cat, el 8 de novembre de 2019 a les 10:40
Sense previ avís, la Rosalía va fer un post dimecres a la nit on es veia un tros de videoclip d’una nova cançó titulada “A Palé”. Com era d’esperar, va crear molt hype i ens va deixar ben intrigats/des, ja que prometia molt!



Ahir a la nit la cantant de Sant Esteve Sesrovires va estrenar la nova cançó amb videoclip i la nostra sorpresa? És una cançó molt diferent, amb un so molt més dur, agressiu i “creepy”. I la Rosalía s’atreveix a rapejar i tot! 

Una altra de les coses que ens ha fascinat és, com sempre, el videoclip. Els vídeos de la Rosalía sempre són impressionants per qualitat visual, originalitat i detalls. A la nova cançó “A Palé”, la catalana diu: “To’ lo que me invento me lo trillan, chándal, oro, sello y mantilla”, fent referència a que tot el que fa ella acaba sent una moda i li copien. Es posaran ara de moda les celles estil Frida Kahlo? Ves a saber, però la Rosalía ja ha fet un homenatge a l’artista mexicana.

I saps per què es diu així la cançó? El diari El Periódico explica que el títol del tema fa referència als palets que s'acumulaven a prop de casa seva, en una zona on es fabricaven vehicles pesants.

“A Palé” és número 1 a tendències de Youtube i ja té milions de visualitzacions. Què en penseu, us agrada?



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: