Què proposen els partits polítics pels joves? T'ho expliquem

per Redacció, el 8 de novembre de 2019 a les 12:32
Ahir a Adolescents iCat vam fer un especial eleccions 10-N a la nostra manera. Vam parlar sobre les principals propostes polítiques destinades als joves i vam imaginar-nos com seria el dia a dia dels adolescents si guanyés un partir o un altre.

A més també vam sortir al carrer per preguntar als joves amb quins candidats i candidates confien més i amb quins menys.


Us deixem amb el vídeo del programa: al principi hi podreu trobar les propostes dels partits en educació i a partir del minut 14 les entrevistes del Joan als joves.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: