Els 16 millors «looks» dels premis 40 Music Awards

per Adolescents.cat, el 11 de novembre de 2019 a les 09:59
La nit del passat 8 de novembre es van celebrar els 40 Music Awards i la Rosalía en va ser la gran triomfadora. La catalana es va endur dos premis, el de millor artista de l'any i un per la cançó "Con Altura". També es van endur un premi els Jonas Brothers, la Lola Índigo (artista revelació), la Mabel, Leiva, la Billie Eilish, Beret, Ava Max, Vanesa Martín, Nicky Jam, Manuel Carrasco, Sofía Reyes i l’Aitana.



Els Golden Music Awards, que reconeixen la carrera i la trajectòria musical, van ser per Sam Smith, Amaral, Estopa i Laura Pausini.

Ara bé, com en tots aquests esdeveniments, per la catifa vermella hi van passar molts més famosos i famoses. Nosaltres hem fet una selecció dels looks més guais i extravagants:

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: