Per què tenen mugrons els homes?

per Adolescents.cat, el 17 de novembre de 2019 a les 06:00
T’has preguntat alguna vegada per què els homes tenen mugrons si no tenen cap funció aparent?

Els científics i biòlegs es van preguntar si la selecció natural hauria de fer desaparèixer els mugrons en els homes si no tenen cap funció. 


El fet de seguir tenint aquesta característica física és perquè no té res a veure amb l’evolució, doncs tenir mugrons no és perjudicial pels homes. Tal com explica la revista Muy Interesante, no hi ha cap cost orgànic pel fet de tenir-los, per això els homes segueixen tenint mugrons encara que no serveixin per res (biològicament). L’evolució només ha modificat organismes quan hi ha perill real en la conservació de l’espècie.

El que està clar, però, és que els homes també tenen terminacions nervioses als mugrons. És per això que sí que tenen un funció en el plaer sexual. Per tant, molt benvinguts siguin!


streaming how i met your mother GIF
Arxivat a:
SALUT, mugrons, homes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: