T'agradaria visitar un dels parcs d'atraccions més antics del món i gaudir d'unes vistes espectaculars?

per Redacció, el 12 de novembre de 2019 a les 11:35
Us agradaria visitar un dels parcs d'atraccions més antics del món i a més gaudir d'unes vistes privilegiades? Doncs anant al Tibidabo podeu fer les dues coses alhora.

Aquest parc centenari, no només ofereix una trentena d'atraccions i activitats, sinó que a més té una àrea panoràmica des d'on podreu veure Barcelona a 500 metres d'altura!
 

I quant val anar-hi? L'entrada costa 28,50 €, però amb el Carnet Jove teniu un 2x1, per tant us sortirà a meitat de preu!

Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI i ser titular vigent del Carnet Jove. La promoció és vàlida fins al 15-12-2019 i no acumulable a altres ofertes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: