Entrevistem la nova noia viral d'Instagram

per Redacció, el 12 de novembre de 2019 a les 13:09
Es diu Neus Rossell i des que va sortir la sentència del procés que no ha parat de guanyar seguidors a Instagram. El motiu? El vídeo que va publicar fa unes setmanes i que es va fer viral a través de les xarxes socials.

En la publicació la @neusssi ironitzava sobre la situació a Catalunya i sobre les coses que s'han arribat a dir dels independentistes.

 

Ara bé, com i per què va decidir fer aquest vídeo? Per què ha decidit posar-se aquest nom a Instagram? Ens ho ha explicat al programa Adolescents iCat. Aquí teniu el vídeo.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: