Aquesta és la nova tècnica per millorar la pell de la cara, la coneixies?

per Adolescents.cat, el 17 de novembre de 2019 a les 06:00
Es podria dir que el nom ja ho diu tot, i és que el “multimasking” consisteix en utilitzar dues o més mascaretes facials en diferents àrees del rostre. I és que no totes les zones de la cara són iguals. Pots tenir, per exemple, la pell de la zona T més greixosa (front, nas i barbeta), i altres zones més seques i sensibles.



Per fer aquesta pràctica no cal que tinguis cinc mascaretes diferents, amb dues pot ser suficient. Això sí, és important que les triïs bé. Si dubtes de quin tipus de pell tens o quines mascaretes et poden anar millor, ves a alguna botiga especialitzada en bellesa on et puguin assessorar.

Veuràs de seguida com la teva pell millora ja que li estaràs donant exactament el que necessita en funció de les necessitats específiques de cada part del rostre.

Abans de fer-ho, sobretot desmaquilla’t, renta’t bé la cara i aplicat la mascareta amb la pella seca i amb suavitat. Segueix les instruccions de la mascareta que t’has comprat, no te la deixis més estona de la recomanada. Amb un dia a la setmana serà suficient per començar a notar els beneficis del “multimasking”!

Love Face Masks? It's Time to Start Multimasking

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: