L'home més sexy del món?

per Redacció, el 13 de novembre de 2019 a les 10:19


Totes i tots sabem que no hi ha una persona al món que sigui més sexy que la resta, però la revista People continua triant, cada any, "The sexiest man alive". L'any passat la revista va escollir l'actor anglès Idris Elba i aquest any, el cantant John Legend.


L'artista és un dels músics amb més èxit internacional i acumula premis tan prestigiosos com 10 Grammys i 1 Oscar per la cançó Glory, tema principal de la pel·lícula Selma.
 

Sigui com sigui, com hem dit abas, no hi ha una persona més atractiva que la resta...tots soms sexys als ulls d'algú. És per això que avui us volem preguntar: vosaltres què trobeu especialment sexy? El sentit de l'humor? L'amabilitat? Responeu-ho al formulari de més avall i farem un recull.


Arxivat a:
ACTUALITAT, John Legend
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: