Aquests dos famosos responen als rumors de la seva possible relació

per Adolescents.cat, el 13 de novembre de 2019 a les 10:43
Fa un temps que corren rumors sobre una possible relació entre Lola Índigo i Don Patricio. Fins a dia d’avui els artistes només han fet una col·laboració junts, “Lola bunny”, que va triomfar molt aquest estiu.

Ara bé, resulta que es va filtrar un vídeo en què la Mimi i Don Patricio apareixien fent-se petons. Això, sumat a la gira que estan fent junts per Llationamèrica, ha fet que molta gent pensés que hi havia més que amistat entre ells.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌮

Una publicación compartida de lola indigo 🌙 (@lolaindigomusic) el


També van compartir una imatge junts a Instagram fa poques setmanes i molta gent ho va interpretar com l’oficialització de la relació. És per això que a la festa dels 40 Music Awards se li va demanar a la Mimi sobre la  possible relació i ella va respondre: “som dues persones que ens tenim molt afecte, que ens encanta fer música junts i ja està, i crec que això és l’important".


Lola Índigo responde a los rumores de romance con Don Patricio

La cantant no va confirmar ni desmentir els rumors, es va centrar només en la música. Ara bé, molts i moltes dels assistents a la festa dels premis 40, va veure que hi havia una química evident entre ells dos.

Tu què en penses, estan junts o no? Creus que fan bona parella?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: