Aquesta és la paga setmanal que reben les princeses, és el que imaginaves?

per Adolescents.cat, el 14 de novembre de 2019 a les 09:14
Més d’una vegada han sortit notícies falses sobre el suposat sou de la princesa Leonor. L’última “fake news” era una imatge que assegurava que guanya 102.000€ anuals per ser la princesa d’Astúries, però s’ha demostrat que és fals.

Els Pressupostos Generals de l’Estat diuen que hi ha una dotació per a la casa reial dividida en quatre parts: el rei, la reina, Juan Carlos i Donya Sofía. Així doncs, ni la Leonor, de 14 anys, ni la infanta Sofía cobren res.


És per això que els seus pares, com molts pares del món, sí que donen una paga a les princeses (segons va dir Pilar Eyre a la revista Lecturas). La periodista assenyala que la Leonor i la Sofía reben 30 euros setmanals cadascuna per les seves coses.

Eyre també va explicar que les filles dels reis no van a botigues ni llocs d’oci, i que es gasten els diners en regals “per a la seva família i per les festes d’aniversari a les que assisteixen”. I a més va afegir que trien les coses per internet i un adult fa la compra.


Quan haguessis dit que rebien la Leonor i la Sofía? Et donen paga setmanal a tu? Explica’ns-ho als comentaris!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: