Critiquen aquesta famosa pel seu pes i ella respon amb aquesta lliçó

per Adolescents.cat, el 14 de novembre de 2019 a les 09:46
Des que la Selena Gomez va dir el 2015 que tenia lupus, la cantant ha patit molts alts i baixos de salut. Fins i tot va ser trasplantada de ronyó el 2017. Des de llavors, hi ha hagut molts canvis en el seu estil de vida i hàbits i també, evidentment, en el seu pes corporal. Per culpa d’això la Selena ha patit molt “body shaming” a les xarxes socials i per això no és tan activa.

En una entrevista recent al podcast “Giving Back Generation”, la Selena va explicar que segueix unes cures per a la malaltia i que se sent a gust amb ella mateixa: “tinc lupus i tracto amb problemes renals i pressió arterial alta, per això ja tinc prous problemes de salut. Quan vaig començar a experimentar això va ser quan vaig notar els problemes amb la meva imatge corporal”.


Selena Gomez diu que la medicació que pren és la culpable dels constants augments de pes: “es deu a la medicació que he de prendre per la resta de la meva vida. Per ser honesta, depèn inclús del mes. I sí, me’n vaig adonar quan la gent va començar a atacar-me per això i em va afectar moltíssim”.

La famosíssima cantant i actriu diu que ara ja no té les pors del passat: “visc feliç la meva vida i em centro en el present perquè és com ha de ser. Puc publicar una foto meva i continuar amb la meva vida, per mi això ho és tot. També puc anar a les catifes vermelles, faré el que vulgui, però no necessito saber el que es diu de mi. Aquesta actitud em fa sentir meravellosa i no m’importa exposar-me davant de tothom”. Sens dubte, una bona lliçó i un aprenentatge que hauríem de fer tots i totes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: