Logotip de Adolescents.cat

Així és l'actor que interpretarà el príncep Eric a La Sirenita

per Redacció, el 15 de novembre de 2019 a les 09:40
Després de molts rumors i especulacions, finalment ja se sap qui interpretarà el príncep Eric a la nova versió de La Sirenita. Serà Jonah Hauer-King, un actor en ascens a Hollywood que ha treballat en pel·lícules com The Song of Names i Uno más de la familia.
 


Així doncs aquest jove de 24 anys serà l'encarregat de donar vida a l'enamorat d'Ariel, personatge que representarà l'actriu Halle Bailey.
 

Segons van explicar els responsables de la pel·lícula, van escollir aquesta artista perquè a més de ser una molt bona actriu, és una gran cantant. 

Què us semblen els protagonistes de la pel·lícula, us agraden?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: