Logotip de Adolescents.cat

Rosalía arrasa als Grammy Llatins: aquests són tots els premis que ha guanyat

per NacióDigital, el 15 de novembre de 2019 a les 10:27

Rosalía s’ha coronat aquesta matinada com la reina de la música llatina, a la gala dels Grammy Llatins. La del Baix Llobregat ha estat la gran guanyadora i s’ha emportat un total de cinc premis, entre els quals el més important, el de millor àlbum de l’any per El mal querer. Rosalía s’ha endut també dos premis més directes –el de millor àlbum vocal contemporani per El mal querer, i millor cançó urbana per Con altura- i dos per a l’equip del disc El mal querer.


“Estic en xoc. És l’últim que m’esperava, us ho juro per Déu. És increïble que passi això. Gràcies a tot el meu equip, a la família, i als que ens miren i tenen cura de nosaltres des de dalt. Gràcies de tot cor”, ha dit la cantant en rebre els guardons. Al vídeo de sobre podeu veure l’actuació de Rosalía, que també ha actuat a la gala. 

És la tercera vegada que la cantant de flamenc-trap assisteix a la gala de la indústria de la música llatina, on el 2017 va estar nominada pel primer disc, Los Ángeles i l'any passat es va endur dos dels quatre guardons als quals aspirava per Malamente, per millor cançó alternativa i fusió i interpretació urbana.


L'escena musical espanyola partia amb bones perspectives, ja que, a més de la catalana, els artistes que aspiraven als màxims guardons eren Alejandro Sanz, que de vuit nominacions se n'ha endut tres, Juan Luis Guerra, Andrés Calamaro, Fonseca i Tony Succar, amb quatre candidatures. Calamaro, Bad Bunny i Juanes han estat els altres noms propis de nit.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: